Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 克 初榨橄榄油 ,额外准备2汤匙淋汤用
- 1 茶匙 咖喱粉
- 1 茶匙 葛拉姆马萨拉 (印度综合辛香料)
- 1 茶匙 辣椒粉
- 200 克 包菜花朵
- 350 克 南瓜肉 ,切丁 (3公分)
- 150 克 白洋葱 ,一切四块
- 10 个 蒜瓣
-
400
克 蔬菜高汤
of 400 克 水 - 80 克 椰浆 ,额外准备淋汤用
- 20 克 蜂蜜 ,适量调味
- ½ 茶匙 海盐 ,适量调味
- ¼ 茶匙 鲜磨黑胡椒 ,适量调味
- 5 - 6 根 新鲜韭菜 ,剁碎,装饰用
- Voeding
- per 6 人份
- Calorieën
- 4506 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 85 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1338 mg