Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 110 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco - 90 g di farina di segale
Impasto
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1740 g di acqua (di cui 240 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 210 g di farina di segale
- 230 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
-
10
g di malto in polvere
of 10 g di miele - 8 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 372 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 Std.
Pane contadino
19h
Biscotti con semi di girasole
1h
Panini allo yogurt e farina di castagne
3sa 30 dk
Roggenbrot (pane austriaco)
3sa 30 dk
Pane paesano
3 Std.
Pane di patate e noci
21 Std.
Pane al latticello
18h
Pane "challah" (vegan)
2 godz. 30 min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.
Panini di segale
12 godz.
Lievito madre disidratato
24 Std. 10 Min