Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 110 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco - 90 g di farina di segale
Impasto
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1740 g di acqua (di cui 240 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 210 g di farina di segale
- 230 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
-
10
g di malto in polvere
of 10 g di miele - 8 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 372 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sciroppo alla vaniglia
30 min
Cornetto di Matera
4h 30 min
Pane proteico
1 Std. 30 Min
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
45 min
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Brunelle
2h
Vellutata ai funghi selvatici
Geen beoordelingen
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
Pane di segale
20h 30min
Pane al latticello
18h
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Polvorones al limone
13h