Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 filetes de res (aprox. 400 g)
- 12 pizcas de sal
- 12 pizcas de pimienta negra molida
- 110 g de tocino, en trozos (ver tip)
-
80
g de queso Edam, en 6 palitos (aprox. 9 cm x 2 cm)
of 80 g de queso semi-duro, (p. ej. Gruyère, Emmental, fontina, etc.), en 6 palitos (aprox. 9 cm x 2 cm) - 70 g de cebolla blanca, en mitades
- 30 g de aceite de oliva
-
400
g de puré de jitomate
of 400 g de jitomate triturado -
1
cdita de caldo de verduras en pasta
of 1 cubo de caldo de verduras - 1 cdita de orégano seco
- 1 - 2 pizcas de paprika (optioneel)
- 350 g de papa, en cubos (2 cm)
- 200 g de calabacita, en rebanadas (4-5 mm)
- sal, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1408.6 kJ / 336.7 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 602.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entomatadas de pollo
40 min.
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min.
Bisteces a la mexicana
30 min.
Tostadas de picadillo
1h 10min
Carne de res a la jardinera
40 min.
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1h
Tostadas de rajas con pollo
40 min.
Milanesas de res
1h 40min
Bisteces rápidos para dos
35 min.
Salpicón de pollo
25min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1h