Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nut Milk
- 250 g mixed whole nuts (e.g. almonds, hazelnuts, peanuts, cashew nuts, see tip)
- 1500 g water
- 5 - 10 drops lemon juice (see tip)
- 1 pinch coarse sea salt
- 40 g honey
Citrus and Lavender Crumble
- 150 g stale bread, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 20 g honey
- 1 tsp lavender
- ½ lemon, finely grated zest only
- 1 orange, finely grated zest only
- 50 g orange juice
Ice Cream
- 250 g coconut cream
- 4 medium eggs
- 1 tsp guar gum (see tip)
- 150 g honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 121 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 Min
Vegan Strawberry Ice Cream
5 min
Slow-cooked Haricot Beans
14 Std. 40 Min
Hot Pink Smoothie
10 min
Porridge with Pear Compote
25min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 Std.
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1 Std.
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 Std.
Gluten-free Sacher Torte
3 Std. 20 Min
Green Dyed Eggs
55min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Strawberry Mojito with a Ginger and Mint Syrup
1 Std.