Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
- 500 g Brombeeren
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 20 g Zitronensaft
- ½ Vanilleschote, nur Mark
- 100 g Schaumwein, Typ Crémant
Mandel-Financiers
- Butter, zum Einfetten
- 100 g Mandeln, geschält
- 170 g Zucker
- 150 g Butter, in Stücken
- 50 g Weizenmehl, glatt
- ½ Vanilleschote, nur Mark
- 5 Eiweiß (Größe M)
Omelette mit Kräutern, Ziegenkäse und Feigen und Mini-Croque Monsieur
- 600 g Wasser
- 150 g Brokkoli Röschen, (ca. 2 cm)
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 40 g Weizenmehl
- 30 g Butter, in Stücken
- 300 g Milch
- ½ TL Muskat, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
20
Scheiben Toastbrot, Mini
of 20 Scheiben Baguette - 10 Scheiben Schinken, gekocht
- 20 g Butter, geschmolzen
- 10 g Petersilienblätter, frisch
- 10 g Korianderblätter, frisch
- 10 g Schnittlauch, frisch, in Röllchen (ca. 0,3 mm)
- 200 g Ziegenkäse, weich, in Stücken
- 8 Eier (Größe M)
- 4 Feigen, in Achtel geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4353 kJ / 1040 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1553 mg
Alternatieve recepten
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Eiernockerl
30min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Horror Punsch
20 min
Salat Nicoise
40 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Ligurischer Cocktail
10 min
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Käferbohnensalat
35min
Marillennektar
2 Std.
Apfelkren
40 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min