Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 80 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 150 g bolbo de funcho cortado em pedaços
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 1 c. sopa de folhas de tomilho fresco
- 6 ovos biológicos
- 1 pitada de pimenta preta
- 30 g vinagre balsâmico
- 550 g pimentos assados
- 85 g feijão-branco cozido escorrido
- 30 g concentrado de tomate
- 800 g caldo de legumes
- ½ c. chá de sal marinho, mais q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1121.5 kJ / 268.1 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 316.3 mg
Alternatieve recepten
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50 min
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM6
Geen beoordelingen
Piza branca de Inverno
1h 25 min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10 min
Sopa de tomate
30 min
Creme de beringela
45 min
Sopa fria de abacate e coco
10 min
Creme da rama do alho-francês
40 min
Creme de abóbora com ravioli
35 min
Sopa de brócolos e queijo
40 min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 min
Sopa de tomate com manjericão
35 min