Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto francuskie
- 300 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 110 g wody, ciepłej
- 1 łyżeczka octu
- ¼ łyżeczki soli
- 300 g masła, schłodzonego, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 6997 kJ / 1671 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 126 g
- Verzadigd vet
- 83 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kremówki (Napoleonki)
6 Std. 30 Min
Ciasto na pizzę na odrobinie drożdży
23 godz. 10 min
Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym
4h 40min
Czarny makaron
1 Std.
Pączki (bomby) z kremem waniliowym w karmelowej skorupce
5 Std. 30 Min
Brytyjskie zakręcone pączki (Yum Yums)
2 Std. 30 Min
Ciasto francuskie szybkie
1h 20min
Ciasto na pizzę na zakwasie
19h 15 min
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1h 35min
Bezy klasyczne
3h 15min
Biszkopty Lady Fingers
1h 5min
Makaron jajeczny
1 Std.