Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto francuskie
- 300 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 110 g wody, ciepłej
- 1 łyżeczka octu
- ¼ łyżeczki soli
- 300 g masła, schłodzonego, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 6997 kJ / 1671 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 126 g
- Verzadigd vet
- 83 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kremówki (Napoleonki)
6 Std. 30 Min
Makaron jajeczny
1h
Ciasto francuskie szybkie
1 godz. 20 min
Francuskie rogaliki (Croissants)
12h
Pierożki półfrancuskie z dżemem
2h 50 min
Pierogi z bryndzą i szpinakiem
14 Std.
Krokiety z szynką Cecina i kozim serem
9h 20 min
Pączki (bomby) z kremem waniliowym w karmelowej skorupce
5 Std. 30 Min
Ryżanka z kurczakiem
25min
Orkiszowe calzone z wołowiną i warzywami
4h 25min
Sałatka ryżowa z warzywami na parze, orientalnym dressingiem i jogurtowym dipem; Ciasteczka
50 Min
Bułeczki z krzyżykiem (Hot Cross Buns)
3 Std. 50 Min