Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g ziaren pszenicy (patrz wariant)
- 150 g wody, letniej, plus dodatkowa ilość do posmarowania bagietek
-
15
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 ½ łyżeczki suchych drożdży - 175 g mąki pszennej, typu 450-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i bagietek
- 1 łyżeczka soli
- olej, do natłuszczenia miski
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1947 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 977 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2 Std. 45 Min
Chleb tostowy (bez laktozy)
2 Std. 45 Min
Bułeczki pszenno-żytnie
12 Std. 30 Min
Bułki do hamburgerów
3h
Wielozbożowe bułki śniadaniowe
1 Std. 15 Min
Domowe bułki do hot dogów
2 Std. 15 Min
Chleb pszenno-żytni na drożdżach
2h 10min
Chleb jogurtowy
3h
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 Std. 35 Min
Francuska bagietka
3h 50min
Słonecznikowe bagietki
1 Std. 10 Min
Bułki śniadaniowe
1 Std. 40 Min