Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 250 g ziemniaków, nieobranych, małych
- 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia rąk
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- skórka otarta z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 25 g rumu
- 3 jajka
- 1 - 2 szczypty soli
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 30 g cukru
- olej do smażenia
- cukier puder, do posypania castagnole
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1332.7 kJ / 318.5 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 46.9 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 40.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Argentyńskie ciasteczka alfajores
1 Std. 10 Min
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1 Std. 15 Min
Kibiny litewskie
25min
Baletki
1 Std. 10 Min
Faworki - róże
1 Std. 10 Min
Racuchy na żółtkach z rodzynkami w rumie
1hod. 40min
Pierożki shaomai
2h
Drożdżówki Gibassier
2h 10min
Oładki ziemniaczane z grzybami
1 Std. 10 Min
Oponki drożdżowe z pomarańczową nutą
2 Std. 15 Min
"Bałagan w Eton" z owocami sezonowymi
2 Std. 30 Min
Wzorowe sushi
40 Min