Wietnamski gulasz warzywny z ryżem

Wietnamski gulasz warzywny z ryżem

4.5 22 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porcje

Ingrediënten

  • 800 g wody
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g ryżu jaśminowego
  • 2 - 3 ząbki czosnku
  • 20 g oleju
  • 800 g warzyw, mieszanych (np. marchewki, brokułu, kalarepy, fasolki szparagowej), pokrojonych na 2-3 cm kawałki
  • 40 - 50 g sosu sojowego
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 130 g seitanu pokrojonego w 5 mm plastry
  • 15 - 20 g oleju sezamowego
  • 1 zielona cebulka ze szczypiorkiem (optioneel) posiekana, do dekoracji
  • 1 łyżka ziaren sezamu, białego (optioneel) do posypania

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 1291 mg
Eiwitten 19.5 g
Calorieën 1954 kJ / 467 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 68.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...