Velouté tout brocoli au gorgonzola

Velouté tout brocoli au gorgonzola

4.5 75 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 gousse d'ail
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 piment rouge (optioneel) doux, épépiné
  • 30 g de beurre en morceaux
  • 100 g de pomme de terre bio de préférence, coupée en morceaux
  • 300 g de brocoli bio de préférence (tige et fleurettes coupées en morceaux)
  • 700 g d'eau
  • 1 c. à café de bouillon de légumes en pâte
  • 1 ½ - 2 c. à café de sel
  • 100 g de pain coupé en cubes (environ 1-2 cm)
  • 1 - 2 c. à café d'huile d'olive
  • 60 - 80 g de gorgonzola en morceaux
    60 - 80 g de cheddar, en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1570 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 990 kJ / 236 kcal
Vetten 12 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...