Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain complet
- 380 g d'eau
- 1 pincée de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de blé complet
- 100 g de graines de tournesol
- 1 ½ c. à café de sel
- huile végétale, pour le moule
La pâte à tartiner salée
- 150 g de fromage à tartiner
- 150 g de cottage cheese
- 1 œuf dur, coupé en quatre (optioneel)
- ½ c. à café de sel
Les boulettes de poulet
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de hachis de poulet
- 40 g de chapelure
- 1 œuf
- 1 c. à café d'origan séché
- 10 g de concentré de tomates
- 15 g de sauce de soja
- huile végétale, pour la friture
- 50 g de fromage à tartiner
- 1 poivron rouge, coupé en forme de bec
- 1 poivron jaune, coupé en forme de sourcil
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 10 olives noires dénoyautées, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246.4 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 384 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia aux tomates
40 Min
Caramels à la crème
2h
Salade au cervelas et fromage
25min
Entrecôte aux truffes sur son risotto à la chicorée rouge
50 Min
Frappé banana split
15 Min
Tarte flambée vaudoise
1h 30 min
Focaccia à la farine d'épeautre
Geen beoordelingen
Escargots aux légumes farcis
45 Min
Glace au caramel
9 godz.
Focaccia au romarin
2h 30 min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Soupe d'orge
1 Std. 20 Min