
Apparaten en accessoires
Millefeuille met chocolade en karamel
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Karamel met noten
-
hazelnoten30 g
-
walnoten30 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
gepelde amandelen gesnoeid30 g
-
bruine suiker300 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
azijn50 g
Vulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken400 g
-
room, 35% vet400 g
-
boter in stukken60 g
Bladerdeeg
-
boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)480 g
-
bloem en iets meer om te bewerken500 g
-
koud water200 g
-
citroensap1 el
-
suiker10 g
-
zout1 tl
Voeding per 1 portie
Natrium
285 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
6523 kJ /
1558.5 kcal
Vetten
108 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
61.3 g
Koolhydraten
128.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nu există evaluări
Basis karamel
25 min.
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40 min.
Walnoot Brittle
1h 30 min.
Kerst stol
2h 20 min.
Vier kazen flatbread om te delen
Nu există evaluări
Citrus lekkernij
50 min.
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min.
Slasapje
Nu există evaluări
Amandelpasta
1h 10 min.
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 min.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h