Apparaten en accessoires
Millefeuille met chocolade en karamel
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Karamel met noten
-
hazelnoten30 g
-
walnoten30 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
gepelde amandelen gesnoeid30 g
-
bruine suiker300 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
azijn50 g
Vulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken400 g
-
room, 35% vet400 g
-
boter in stukken60 g
Bladerdeeg
-
boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)480 g
-
bloem en iets meer om te bewerken500 g
-
koud water200 g
-
citroensap1 el
-
suiker10 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
285 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
6523 kJ /
1558.5 kcal
Vetten
108 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
61.3 g
Koolhydraten
128.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Pas d’évaluation
Amandelverslaving
1h
Soja yoghurt
12h 15min
Nougatine
1h 30min
Honingraat
1h 30min
Snelle chocolade amandel fudge
Pas d’évaluation
IJssandwich
Pas d’évaluation
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Gezouten-Karamelijs
14h