Millefeuille met  chocolade en karamel

Millefeuille met chocolade en karamel

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 30min
6 porties

Ingrediënten

Karamel met noten
  • hazelnoten
    30 g
  • walnoten
    30 g
  • ongezouten, gepelde pistachenoten
    30 g
  • gepelde amandelen gesnoeid
    30 g
  • bruine suiker
    300 g
  • water
    1030 g
  • citroensap
    1 tl
  • azijn
    50 g
Vulling
  • pure chocolade, 70% cacao in stukken
    400 g
  • room, 35% vet
    400 g
  • boter in stukken
    60 g
Bladerdeeg
  • boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)
    480 g
  • bloem en iets meer om te bewerken
    500 g
  • koud water
    200 g
  • citroensap
    1 el
  • suiker
    10 g
  • zout
    1 tl

Voeding per 1 portie

Natrium 285 mg
Eiwitten 16.7 g
Calorieën 6523 kJ / 1558.5 kcal
Vetten 108 g
Vezels 8.7 g
Verzadigd vet 61.3 g
Koolhydraten 128.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...