Apparaten en accessoires
Maanzaadslakken
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 30min
40 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
speltgraan250 g
-
melk250 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
zachte boter en iets meer om in te vetten50 g
-
suiker30 g
-
bloem250 g
-
zout½ tl
Maanzaadvulling
-
zachte boter in stukken50 g
-
maanzaad100 g
-
suiker50 g
-
ei1
Opbouw
-
bloem om te bewerken
Kleur toppings
-
suiker200 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
voedingskleurstof (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
35.2 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
456.7 kJ /
109.2 kcal
Vetten
3.6 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
17.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Geen beoordelingen
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Bulgur en rode linzensoep
50min
IJs van Mango en Passievrucht
12u.
XXL kip pastei
1u. 55min
Muntthee
25min
Batbout met kaas
30min