
Apparaten en accessoires
Maanzaadslakken
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 30min
40 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
speltgraan250 g
-
melk250 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
zachte boter en iets meer om in te vetten50 g
-
suiker30 g
-
bloem250 g
-
zout½ tl
Maanzaadvulling
-
zachte boter in stukken50 g
-
maanzaad100 g
-
suiker50 g
-
ei1
Opbouw
-
bloem om te bewerken
Kleur toppings
-
suiker200 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
voedingskleurstof (optioneel)
Voeding per 1 stuk
Calorieën
109.2 kcal /
456.7 kJ
Eiwitten
2.6 g
Vetten
3.6 g
Koolhydraten
17.4 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
1.6 g
Natrium
35.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Batbout met kaas
30min
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Pizza-Burrata
Geen beoordelingen
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen