Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 500 g di pomodori a grappolo, tagliati in quattro
- 500 g di acqua
- 50 g di concentrato di pomodoro, doppio concentrato
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 100 g di vino rosso
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pezzi di burrata piccola (circa 200 g)
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 2 cucchiaini di olio di oliva
- 4 pizzichi di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 10164 kJ / 2427 kcal
- Eiwitten
- 72.9 g
- Koolhydraten
- 268 g
- Vetten
- 115 g
Alternatieve recepten
Risotto al parmigiano
25 min.
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min.
Condimento con senape e aceto balsamico
10min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min.
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 Min
Panini con insalata di uova
15min
Risotto alla milanese
30 min.
Ragù di carne alla bolognese
1óra 30p
Rösti alla bernese
40 min.
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min.
Risotto Cinque P
30 min.