Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 500 g di pomodori a grappolo, tagliati in quattro
- 500 g di acqua
- 50 g di concentrato di pomodoro, doppio concentrato
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 100 g di vino rosso
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pezzi di burrata piccola (circa 200 g)
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 2 cucchiaini di olio di oliva
- 4 pizzichi di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 10164 kJ / 2427 kcal
- Eiwitten
- 72.9 g
- Koolhydraten
- 268 g
- Vetten
- 115 g
Alternatieve recepten
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45min
Spätzle al formaggio
1u. 10min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 Min
Grittibänz dolci
2h 15 min.
Risotto alla parmigiana
25 Min
Risotto Cinque P
30min
Risotto alla milanese
30min
Condimento con senape e aceto balsamico
10 Min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pasta con salsa al tonno
30min
Mousse al Toblerone®
3h 10 min