Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Jalapeño Chili, aus dem Glas, abgetropft
- 150 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 75 g Möhren, in Stücken
- 75 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 330 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Agar-Agar-Pulver
- 60 g Cashewkerne
- 1 TL Senf
- ½ TL Paprika de la Vera
- 1 TL Salz
- 5 g Hefeflocken
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 50 g vegane Margarine, in Stücken
- 120 g Paniermehl
- 40 g Mehl
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2050 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Kiwi-Torte ohne Backen
5h 50min
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8 Std.
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Banana Pancakes
45 Min
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2 Std.
Vegane Lasagne-Suppe
1sa
Vegane Schoko-Creme-Torte
5 Std.
Vegane Mac and Cheese
1sa
Veganes Rührei
30 dk
Vegane Bolognese
50min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 dk
Veganes Himbeer-Pistazien-Trifle
3sa