Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Ricotta
- 200 g Milch
- 50 g Öl und etwas mehr zum Backen
- 180 g Bananen, reif, in Stücken
- 60 g Zucker
- 260 g Mehl
- 10 g Backpulver
- ¾ TL Salz
- 200 g Orangensaft
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 10 - 15 g Speisestärke
- 300 g Aprikosen, entsteint und halbiert
- Puderzucker zum Bestäuben (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2833 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 704 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokosmilchreis mit gebratenen Bananen
35 min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1h 45min
Nuss-Spätzle mit Pflaumenkompott
40min
Brombeer-Heidelbeer-Crumble mit Vanillesauce
45min
Apfel-Quark-Puffer
45min
Rosa Milchreis
50min
Kokos-Mini-Guglhupfe
1h
Quark-Klößchen mit süßen Bröseln
30min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30min
Apfel-Birnen-Flammkuchen
1h 30min
Haferflockenküchlein mit Himbeeren und Kokos
35 min
Apfel-Zimt-Grießbrei
20 min