Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz spring onions, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz celery, cut into pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 10 ½ oz red split lentils, dried
- 18 ½ oz water, plus extra to boil spaghetti
- 2 oz tomato paste, divided
- 2 tsp salt, divided, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)
- 1 tsp ground black pepper, divided
- 7 oz bread crumbs, divided
- 3 large eggs, divided
- all-purpose flour, to dust and roll
- 21 oz canned diced tomatoes
- ½ oz white balsamic vinegar
- 2 tsp sugar
- 1 ½ oz crème fraîche, divided
- 16 oz dried spaghetti pasta
- 2 oz red bell pepper, cut in triangles (½ in. x ½ in. x ½ in.)
- 2 - 3 pitted black olives, cut in small pieces
- parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 0.6 mg
Alternatieve recepten
French Fries (Paul)
1h 15min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1h
Chamomile Tea Latte
10 min
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Kids Vegan Summer Rolls
35min
Pineapple Vanilla Popsicles
6h 20min
Waffles
25 min
Horchata "Coconut Water"
5 Min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Chicken Noodle Bowl
35min
Black Beans
30 min
Lavender Fizz
1h 5min