Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Leberpfannkuchen
- 600 g Hühnerleber, in Stücken
- 2 Eier
- 50 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Öl zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Rüebli, in Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g pflanzliches Öl
- 85 g Ketchup
- 120 g Mayonnaise (siehe Tipp)
-
10
g Dill, frisch, gehackt
of 10 g Kräutermischung, frisch, gehackt - 50 g grüne Peperoni, in Würfeln (5 mm)
- 50 g rote Peperoni, in Würfeln (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Taiwanesische Fleischpaste
1 Std. 30 Min
Churros
1 Std. 15 Min
Schoggichüechli
45 min
Konditorcreme
15 min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Brocéliande
10 Std.
Schoggi-Soufflé
40 Min
Gazellenhörnchen
1 Std.
Fisch- und Krevettenfond
20 min
Trutenburger Berliner Art
1h 25min