Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Leberpfannkuchen
- 600 g Hühnerleber, in Stücken
- 2 Eier
- 50 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Öl zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Rüebli, in Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g pflanzliches Öl
- 85 g Ketchup
- 120 g Mayonnaise (siehe Tipp)
-
10
g Dill, frisch, gehackt
of 10 g Kräutermischung, frisch, gehackt - 50 g grüne Peperoni, in Würfeln (5 mm)
- 50 g rote Peperoni, in Würfeln (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1h 10min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1h 10min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Minze-Ayran
5 min
Meeresfrüchte Korma
40min
Blätterteig, schnell
2 Std.
Poulet auf roten Peperoni
1 Std. 5 Min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Meringue
10 min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35min