Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 15 g oleju
- 400 g dyni piżmowej, pokrojonej na kawałki
- 100 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 60 g orzechów nerkowca
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu białego, mielonego
- 700 - 750 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 697 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dwukolorowa zupa-krem z białych i zielonych warzyw
55 Min
Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem
35 Min
Zupa krem z ziemniaków i porów
1 Std.
Zupa krem z dyni z gruszką
55 Min
Zupa krem z roszponki z brokułami i sosem z czarnych oliwek
45 Min
Zupa krem z dyni z curry
35 Min
Krem z dyni piżmowej z mleczkiem kokosowym
30 Min
Zupa krem z ciecierzycy i kalafiora
45 Min
Zupa krem z kiszonych ogórków z soczewicą
40 Min
Zupa krem z brokułu z grzankami
45 Min
Pikantna zupa dyniowa
25min
Krem z kalafiora z czarną soczewicą
1hod. 50min