Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 20 g oliwy z oliwek
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 250 g pieczarek, obranych, przekrojonych na pół
- 500 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 80 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- natka pietruszki, świeża, tylko liście, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 227 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoflanka
55min
Sałaciorka
50min
Musztarda z suszonymi figami
8 godz.
Zupa z kopru włoskiego z oliwą pietruszkową i podpłomykami
1 godz.
Chłodnik z pora, selera i ziemniaków (Vichysoiss)
50min
Suflety z sera koziego z sosem jogurtowym i porem
45min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50min
Rozgrzewająca zupa z boczkiem i jarmużem
50min
Zupa krem z ziemniaków
40min
Zupa krem z zielonego ogórka
25min
Zupa z rukoli
35 min
Zupa kminkowa Bogdana Kwarciaka
25min