Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g koperku, świeżego
- 1 pęczek botwiny, z dużymi buraczkami (patrz wskazówka)
- 20 g masła, pokrojonego na kawałki
- 500 g wody
- 1 ogórek, ze skórką
- 10 rzodkiewek
-
500
g kefiru
of 500 g maślanki - 200 - 250 g jogurtu naturalnego (patrz wskazówka)
- 1 - 1 ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki cukru (optioneel)
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (optioneel)
- 6 jajek ugotowanych na twardo
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 734.4 kJ / 175.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 549.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatar z łososia
10 Min
Kotlety śledziowe z kaparami
25 Min
Wegańskie „flaczki” z boczniaków
40 min
Aljotta (maltańska zupa rybna)
45 min
Chłodnik z tartymi warzywami (TM6)
1h 15min
Chłodnik z tartymi warzywami (TM5)
1h 15min
Chłodnik ogórkowy z jogurtem naturalnym i awokado
40 min
Chłodnik
10 Min
Chłodnik litewski
2h 15min
Chłodnik z rzodkiewką i kalarepą
10 Min
Kiszone rzodkiewki (TM5)
72 Std. 30 Min
Chłodnik z buraków i rzodkiewek
1h