Apparaten en accessoires
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
12 stuks
Ingrediënten
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8.03 g
Calorieën
1268 kJ /
303 kcal
Vetten
7.58 g
Vezels
1.87 g
Koolhydraten
50.72 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
20min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Drie kaas pides
1u. 40min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Vegan cheeseburgers
10u.
Tiramisu Smoothie
5min