Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)

Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
12 stuks

Ingrediënten

Aanzetdeeg
  • melk
    80 g
  • verse gist
    10 g
  • suiker
    1 tl
  • broodbloem
    130 g
Deeg
  • suiker
    120 g
  • citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg
    1
  • sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg
    1
  • melk
    60 g
  • boter op kamertemperatuur
    70 g
  • eieren
    2
  • verse gist
    20 g
  • oranjebloesemwater (zie tip)
    30 g
  • broodbloem
    450 g
  • zout
    1 snuifje
Opbouw en afwerking
  • ei losgeklopt
    1
  • gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak
    100 - 150 g
  • amandelvlokken
    30 g
  • suiker (bevochtigd met een paar druppels water)
    50 g

Voeding per 1 stuk

Calorieën 303 kcal / 1268 kJ
Eiwitten 8.03 g
Vetten 7.58 g
Koolhydraten 50.72 g
Vezels 1.87 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...