Apparaten en accessoires
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
12 stuks
Ingrediënten
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8.03 g
Calorieën
1268 kJ /
303 kcal
Vetten
7.58 g
Vezels
1.87 g
Koolhydraten
50.72 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Prime Board
Geen beoordelingen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1u. 30min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Fatayer met kaas en munt
2u.
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen