
Apparaten en accessoires
Kweeperentaart
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 porties
Ingrediënten
Gebak
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten200 g
-
suiker150 g
-
citroen enkel de schil1
-
ei1
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
bloem400 g
-
bakpoeder1 el
Vulling
-
kweeperenpasta in stukken700 g
-
zoete wijn (bv. Porto, Marsala, Brandy)70 g
Opbouw
-
eiwit om te kleuren1
Voeding per 1 portie
Calorieën
824 kcal /
3448 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
29 g
Koolhydraten
134 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux