Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 3 Eier
- 2 EL Olivenöl und mehr zum Braten
- 1 EL Essig
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 TL Minze, getrocknet
- 50 g Paniermehl
- 1000 g Hackfleisch, gemischt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1396 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 Std. 15 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Joghurtkuchen - Yoğurt Tatlısı
2h
Tomaten-Paprika-Omelett nach Menemen-Art - Menemen Omleti
30 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2u. 40min