Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g Basmatireis, weiß
- 100 g Fadennudeln, in Stücke gebrochen
- 40 g Butter, in Stücken
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1205 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 201 mg
Alternatieve recepten
Poğaça - türkische Teigtaschen
2h 40min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3j 15 mnt
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 Min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 Min
Knoblauch-Champignons
20 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min