Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 600 g mexilhão fresco e limpo
- 600 g amêijoa fresca e limpa
- 600 g berbigão fresco e limpo
- 500 g massa tipo tagliatelle
- 30 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 6 gemas de ovo
- 30 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 4 chalotas
- 400 g mistura de cogumelos cortados em quartos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de tomilho-limão, mais q.b. p/ guarnecer
- 30 g vinho branco
- 210 g leite evaporado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3109 kJ / 743.1 kcal
- Eiwitten
- 58.5 g
- Koolhydraten
- 87.6 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1535.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 min
Ervilhas com presunto e ovo - Frango com molho de mostarda e legumes
45 min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35 min
Esparguete à carbonara
30 min
Filetes de peixe com batata gratinada - TM6
1h 10min
Menu: Gnocchi com molho de tomate e mascarpone; Salada de brócolos e sorbet de fruta
30 min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35 min
Arroz de cenoura
30 min
Arroz carolino com refogado de alho
40 min