Tagliatelle com fricassé de bivalves
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle com fricassé de bivalves

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1500 g água
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 600 g mexilhão fresco e limpo
  • 600 g amêijoa fresca e limpa
  • 600 g berbigão fresco e limpo
  • 500 g massa tipo tagliatelle
  • 30 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
  • 6 gemas de ovo
  • 30 g azeite, mais q.b. p/ envolver
  • 4 chalotas
  • 400 g mistura de cogumelos cortados em quartos
  • 1 pitada de pimenta
  • 1 c. chá de tomilho-limão, mais q.b. p/ guarnecer
  • 30 g vinho branco
  • 210 g leite evaporado

Voeding
per 1 dose
Calorieën
3109 kJ / 743.1 kcal
Eiwitten
58.5 g
Koolhydraten
87.6 g
Vetten
16.6 g
Verzadigd vet
4.5 g
Vezels
4.6 g
Natrium
1535.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten