Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g liści czosnku niedźwiedziego, świeżych, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 50 g białego wina
- 50 g wody
- ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki cukru
- 3 - 4 ziarna pieprzu kolorowego
-
¼
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of ¼ kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 6 żółtek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 337.4 kJ / 80.6 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 156.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ozory w sosie chrzanowym na zimno
3ωρ. 25 λεπτ.
Grzaniec wiśniowy
15min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15min
Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy
1 godz.
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
10min
Sos z czerwonego wina
40 min
Gruszki w czerwonym winie
3 Std. 10 Min
Krem chrzanowy z jabłkiem
1 Std. 5 Min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos holenderski
15min
Purée ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim i masłem musztardowym
50 min
Kremowy sos grzybowy na winie
30 min