Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g liści czosnku niedźwiedziego, świeżych, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 50 g białego wina
- 50 g wody
- ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki cukru
- 3 - 4 ziarna pieprzu kolorowego
-
¼
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of ¼ kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 6 żółtek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 337.4 kJ / 80.6 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 156.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kapusta czerwona na ciepło
35 Min
Modro kapusta
45 menit
Moskole z podhalańskim sosem grzybowym
2h 40min
Szybki sos beszamelowy
10 min
Deser z musem z czerwonych owoców i czekoladową kruszonką z chili
4 godz. 10 min
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8 Std. 15 Min
Szafranowe risotto z pianką cukiniową i pudrem z boczku
5h 15min
Wolno gotowana francuska zupa cebulowa (z osłoną noża miksującego)
5h 30 min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 Std. 20 Min
Olej aromatyzowany liśćmi selera
8 Std. 15 Min
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10 min
Sos tatarski
5 min