Compatibele versies
Duas sopas frias: Espargos e ervilhas & beterraba e tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 165 g azeite
- 55 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 200 g maçã Granny Smith cortada em cubos pequenos
- 250 g pepino cortado em cubos pequenos
-
100
g iogurte grego natural
of 100 g iogurte natural - 2 - 2 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 3 pés de hortelã, só as folhas
- ½ laranja (raspa e sumo)
- 15 g mel
- 10 g salsa
- ¾ malagueta
-
300
g espargos verdes
of 300 g espargos brancos - 400 g ervilhas descongeladas
-
600
g caldo de legumes líquido caseiro
of 600 g água com 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 300 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 500 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 5 g hortelã, só as folhas
- 150 g água
- 150 g espinafres baby frescos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 918.3 kJ / 219.5 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 456.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 Min
Caril de paneer e ervilhas
4 Std.
Panquecas de batata ralada -TM5
35 Min
Frango satay com abóbora, brócolos e espelta
50 min
Arroz árabe
50 min
Polvo confitado em cestas de parmesão
5h 50min
Gaspacho de beterraba
50 min
Salada de meloa, queijo feta e presunto
10 Min
Tzatziki
20 min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 Std. 10 Min
Sopa fria de tomate e pêssego
40 Min
Salada de beterraba e morango
5 Min