Apparaten en accessoires
Cuisson du boulgour moyen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
-
200 - 500 g de boulgour
-
400 - 800 g d'eau
-
½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
-
½ - 1 c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
295.8 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
896.4 kJ /
214.1 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mode rice cooker
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du riz jasmin
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz long blanc
35min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson du riz
25min
Cuisson des pâtes
25min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Chocolat chaud
10min
Cuisson du riz
25min