Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
170 - 200
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
of 170 - 200 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 17 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Rissoler des oignons
20min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Rissoler 300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Oignons caramélisés (200 g)
40min