Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 gousses d'ail, coupées en deux
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
of 200 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisson du riz basmati
35 min
Rissoler 250 g d'échalotes
Keine Bewertungen
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
Keine Bewertungen
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Rissoler 300 g d'oignons
Keine Bewertungen
Rissoler 200 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Dorer une poitrine de porc
15 min