Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
300
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
of 300 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 27 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler 250 g de crevettes
15 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 200 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min