Apparaten en accessoires
Dorer 350 g d'échalotes
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 portion
Ingrediënten
-
10 g d'huile d'olive10 g d'huile végétale
-
10 g de beurre doux ou demi-sel
-
350 g d'échalote coupées en deux dans la longueur
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
45 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1194 kJ /
285 kcal
Vetten
24 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Haute température
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler 350 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Dorer légèrement ail et oignons
Geen beoordelingen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Rissoler 200 g d'oignons
20min
Cuisson du riz
25min
Sauce au caramel
1u. 30min