Apparaten en accessoires
Dorer 200 g d'oignons
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 portion
Ingrediënten
-
20 g d'huile d'olive20 g d'huile végétale
-
200 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")200 g oignons jaunes en quartiers (voir "Conseil(s)")
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
18 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
972 kJ /
232 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Haute température
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 350 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Dorer 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler 350 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Rissoler 200 g d'oignons
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min