Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat
- 150 g de lait
- 150 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 3 jaunes d'oeufs
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat fondant, en morceaux
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, en morceaux, et un peu plus pour le moule
- 370 g de farine de blé, et un peu plur pour fariner
- 1 oeuf
La gelée de fraise
- 1 c. à café d'agar-agar (1 g env.)
- 1 c. à café de grains de poivre Sichuan, selon vos goûts
- 70 g de sucre en poudre
- 350 g de fraises, et plus pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3305.7 kJ / 789.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 75.7 g
- Vetten
- 49.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de viande
1 Std. 20 Min
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 Std.
Gaufre au fraisier
40 min
Pizza Paneer Tikka
2 Std.
Galette des Rois à la frangipane
50 min
Biscuits Brownie
1 godz. 35 min
Biscuits au beurre
50 min
Brownies
50 min
Ficelles croustillantes au chocolat
55 min
Gâteau petit-déjeuner
40 min
Gâteau au chocolat et au caramel
2 Std.
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3h 15 min