Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)
TM6 TM5 TM31

Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)

4.5 ( 8 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 150 g d'amandes
  • 60 g de sucre
  • 1 oeuf
  • 15 g d'eau de fleur d'oranger (voir conseil)
  • 2 feuilles de pâte filo
  • 50 g de beurre, non salé fondu
  • 40 g de miel

Voeding
per 1 portion
Calorieën
490 kcal / 2050 kJ
Eiwitten
12 g
Vetten
33 g
Koolhydraten
37 g
Vezels
6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten