Apparaten en accessoires
Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
150 g d'amandes
-
60 g de sucre
-
1 œuf
-
15 g d'eau de fleur d'oranger (voir conseil)
-
2 feuilles de pâte filo
-
50 g de beurre non salé fondu
-
40 g de miel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
2050 kJ /
490 kcal
Vetten
33 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cake framboise-pistache
4u. 35min
Hornazo
Geen beoordelingen
Manakeesh, flatbread épicé libanais
3u. 20min
Cheesecake cuit
3u. 10min
Tranche de caramel salé
2u. 40min
Cornes de gazelle
1u.
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1u.
Soupe turque Ezogelin
1u. 5min
Tranche suédoise à la carotte
2u.
Cupcakes au chocolat avec glaçage à la vanille et à la noix de coco
Geen beoordelingen
Ciabattines
3u. 30min
Cheesecake (avec cuisson)
7u. 20min