Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
La crème d'amande
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g d'amandes en poudre
- 10 g de maïzena
- 10 g de sucre vanillé, fait maison
- 80 g de beurre mou, et un peu plus pour les moules
- 1 oeuf
Les pommes et le montage
- 300 g d'eau
- 4 pommes non traitées, non épluchées, émincées en fines lamelles (voir conseil)
- 50 g de sucre en poudre
- 15 g de cannelle en poudre (optioneel)
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1109.1 kJ / 266.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 88.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mojito à la grenade
10min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2h
Limonade d'automne/Sangria vierge
35 Min
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3h
Caramel au beurre salé
1h 45min
Cheesecake noix de coco-caramel
3u. 40min
Crème dessert au caramel
1 Std.
Lemon curd
20 Min
Sauce caramel vanille bourbon
40min
Génoise
1h 50min
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6 Std.