Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
- 250 g de sucre
- 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre (si possible en un seul morceau)
- 1 c. à soupe de vinaigre
Le biscuit
- 120 g de beurre, à température ambiante et un peu plus pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu plus pour le moule
- 3 oeufs
- 80 g de sucre
- 120 g de lait
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 11 g de levure chimique (1 sachet)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 174.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat (Métrique)
1h 30min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1h 10min
Gâteau à l'orange et nappage au chocolat
1 Std. 15 Min
Couronne à la pomme et au citron
50min
Dessert au yaourt et citron
3 Std. 15 Min
Gâteau d'Halloween au potiron
4h
Biscuits d'avoine sur bâtonnets
1h 30min
Lasagne à la bolognaise
2h 30min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1h
Gâteau aux carottes argovien
2h
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20min