Gâteau au caramel

Gâteau au caramel

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 50min
12 parts

Ingrediënten

La sauce au caramel
  • de sucre
    250 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    200 g
  • d'eau
    1030 g
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de beurre (si possible en un seul morceau)
    30 g
  • de vinaigre
    1 c. à soupe
Le biscuit
  • du beurre pour le moule
  • de farine de blé pour le moule
  • oeufs
    3
  • de sucre
    80 g
  • de lait
    120 g
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de levure chimique (1 sachet)
    11 g

Voeding per 1 part

Calorieën 358.7 kcal / 1485.1 kJ
Eiwitten 4.4 g
Vetten 19.4 g
Koolhydraten 40.8 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 11.7 g
Natrium 174.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...