Apparaten en accessoires
Caramel de base
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
300 g
Ingrediënten
-
30 g d'eau
-
1 c. à café jus de citron
-
300 g de sucre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
0.4 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
16.4 kJ /
3.8 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisson du sucre
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fromage frais aux noix et pain au petit-lait
12u. 15min
Caramel liquide
25min
Sauce béchamel
15min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Yaourt à la vanille
12u. 20min
Yaourt à la grecque miel et noix
12u. 20min
Chocolat chaud
10min
Crème caramel
5u. 30min
Crème au chocolat
1u. 20min
Sauce au caramel
1u. 30min
Glace à la vanille
12u.
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min