Chocolat chaud des Incas

Chocolat chaud des Incas

5.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 tasses

Ingrediënten

  • 200 g de chocolat fondant en morceaux
  • 1 c. à soupe de poudre de cacao
  • 1000 g de lait
  • 4 anis étoilés
  • 1 gousse de vanille fendue dans le sens de la longueur
  • 1 clou de girofle
  • 1 bâton de cannelle
  • 2 pincées de piment d'Espelette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tasse

Natrium 135.5 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1218 kJ / 293.2 kcal
Vetten 19.7 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 12.5 g
Koolhydraten 18.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...