Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée au chocolat
- 250 g de farine tout usage, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe rase de cacao en poudre non sucré
- 120 g de sucre à glacer
- 200 g de beurre non salé froid, détaillé en dés
- 2 jaunes d'œufs
La garniture au caramel
- 400 g de lait concentré sucré
- 100 g de beurre non salé, coupé en morceaux
- 150 g de sucre à fruits (sucre super fin)
La ganache au chocolat
- 90 g de chocolat noir 50% de cacao min., détaillé en morceaux
- 10 g de beurre non salé
- 90 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 3359.7 kJ / 803 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 91.2 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 28.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 77.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes au levain
15 Std.
Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten
40min
Meringues fantômes
12hod. 25min
Beurre de culture
12 Std. 15 Min
Soupe à l'oignon (TM6)
1 godz.
Crème glacée double vanille
12 Std.
Petits gâteaux à la vanille
1 godz. 10 min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Smoothie doré aux fruits
10 min
Shot d'immunité digestive
5 min
Limonade
5 min
Petits pains mollets
2 godz. 15 min