Compatibele versies
Antonio Bachour: Bonbons de chocolat au fruit de la passion (métrique)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Préparer les moules
- 60 g de beurre de cacao, rouge
Ganache au fruit de la passion
- 60 g de purée de fruit de la passion
- 30 g de sirop de glucose (voir conseil)
-
115
g de chocolat Valrhona Jivara 40%, fèves (voir conseil)
of 115 g de chocolat au lait 40%, pastilles ou morceaux de haute qualité
Coques de chocolat
-
300
g de chocolat Valrhona Jivara 40%, fèves, séparée 225 g + 75 g (voir conseil)
of 300 g chocolat au lait 40%, pastilles ou morceaux de haute qualité, séparée 225 g + 75 g
Finition des bonbons
-
185
g de chocolat Valrhona Jivara 40%, fèves, séparée 45 g + 140 g (voir conseil)
of 185 g de chocolat au lait 40%, pastilles ou morceaux de haute qualités, séparée 45 g + 140 g
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouilli de fruits de mer
Geen beoordelingen
Vinaigre infusé à la framboise
Geen beoordelingen
Ananas cuit sous vide au caramel
1u. 30min
Pancakes au kimchi (Hestan Cue™)
Geen beoordelingen
Lait au grué de cacao (Métrique)
10min
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2h 55min
Crêpes soufflées japonaises (Métrique)
40min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1u.
Sauce au chocolat pour tous les jours
20min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min
Cheesecake aux speculoos
1u.