Apparaten en accessoires
Oignons rissolés (200 g)
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 bocal
Ingrediënten
-
20 g d'huile végétale
-
170 - 200 g d'oignon rouge, coupés en quartiers (voir conseil)170 - 200 g d'oignon jaune coupés en quartiers (voir conseil)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Natrium
17 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
954 kJ /
228 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cuisson du riz basmati
35min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Oignons grillés
25min
Cuisson du riz
25min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler 200 g d'oignons
20min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler des oignons
20min