Apparaten en accessoires
Cuisson des œufs
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
400 g d'eau à température ambiante
-
4 œufs moyens, froids
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
332 kJ /
79 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simplement. Fait. Maison.
204 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Cuisson du riz basmati
35min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Cuisson du riz
25min
Cuisson des pâtes
25min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson des œufs
20min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Petits pois et carottes
35min
Mode Cuisson des oeufs
20min
Champignons à l'ail
20min
Légumes rissolés
20min
Pommes de terre en robe des champs
30min