Apparaten en accessoires
Cuisson des œufs
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
400 g d'eau à température ambiante
-
4 œufs moyens, froids
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
332 kJ /
79 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simplement. Fait. Maison.
204 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Légumes rissolés
20min
Mode Cuisson des oeufs
20min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Cuisson du riz
25min
Cuisson des pâtes
25min
Citronette et vinaigrette
10min
Cuisson du riz
25min
Haricots verts au thym
1u. 10min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson du riz
25min
Pommes de terre en robe des champs
30min