Sauce tomates à l'espagnole

Sauce tomates à l'espagnole

5.0 19 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
900 g

Ingrediënten

  • 800 g de tomates concassées en conserve
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 - 2 c. à café de sucre
  • 1 - 2 c. à café de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 553.5 mg
Eiwitten 1.4 g
Calorieën 414.8 kJ / 99.1 kcal
Vetten 8 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...