Apparaten en accessoires
Sauce tomates à l'espagnole
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
900 g
Ingrediënten
-
800 g de tomates concassées en conserve
-
70 g d'huile d'olive extra vierge
-
1 - 2 c. à café de sucre
-
1 - 2 c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
553.5 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
414.8 kJ /
99.1 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisine méditerranéenne
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Citronnade
5min
Pâte à pizza
1u.
Pâte à crêpe
1u. 15min
Velouté de légumes
45min
Sauce béchamel
15min
Sauce tomate pour tous les jours
30min
Compote de pommes
20min
Sauce tomate
40min
Sauce bolognaise
3u. 15min
Soupe de légumes
25min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Purée de pommes de terre
45min