Haricots verts aux tomates et au persil

Haricots verts aux tomates et au persil

4.8 157 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 bouquet de persil frais dont les feuilles sont lavées et séchées
  • ½ gousse d'ail (optioneel)
  • 80 g d'oignon émincé
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge
  • 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
  • 100 g d'eau
  • 1 c. à café rase de sel
  • 400 g haricot vert, frais rincés
  • 1 pincée de poivre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 3.5 g
Calorieën 732 kJ / 175 kcal
Vetten 14.9 g
Vezels 5.2 g
Koolhydraten 7.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...