Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ gousse d'ail (optioneel)
- 80 g d'oignon, émincé
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 400 g d'haricots verts frais, rincés
- 1 pincée de poivre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur
55 min
Champignons à l'ail
20 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Accompagnement à la courgette
30 min
Légumes rissolés
20 min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Gratin dauphinois
50 min
Petits pois et carottes
35 min
Haricots verts au thym
1h 10min
Pommes de terre en robe des champs
30 min