Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
肉臊子
- 400 克 五花肉 ,切1-2厘米小丁
- 2 个 八角
- 1 小块 桂皮
- 1 个 草果
- 1 片 香叶
- 15 克 老抽
- 20 克 生抽
- 240 克 香醋 ,选岐山香醋最佳
汤底
- 10 克 黑木耳,干的 ,提前泡发沥干
- 10 克 油
- 20 克 葱
- 200 克 番茄 ,切块
- 100 克 香干 ,切1厘米丁
- 150 克 土豆 ,去皮,切1厘米丁
- 150 克 胡萝卜 ,切1厘米丁
- 15 克 生抽
- 800 克 水
- 50 克 韭菜 ,切小段
- 20 克 香醋 ,选岐山香醋最佳
组合
- 400 克 粗面条 ,依个人需求调整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3300 kJ / 789.5 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 87.3 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1076.8 mg