Apparaten en accessoires
Kokos en karamel cheesecake
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
16 stuks
Ingrediënten
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
11 g
Calorieën
1329 kJ /
318 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Karameltaart
3u. 50min
Energiesmoothie
10min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Witte chocolade cheesecake
16u.
Gebakken spinazie met eieren
40min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Piña Colada sorbet
30min