Apparaten en accessoires
Kokos en karamel cheesecake
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
16 stuks
Ingrediënten
Cheesecake
-
boter om de vorm in te vetten
-
witte suiker220 g
-
huisgemaakte vanillesuiker40 g
-
maïzena (zetmeel)75 g
-
kwark, 20% vet1250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eieren2
Kokos-karamelsaus en opbouw
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
kokoswater130 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
kokosolie30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
-
gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
11 g
Calorieën
1329 kJ /
318 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Meringue spoken
12u. 25min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Pastilla met kip
1u. 10min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Linzenbrood
1u. 55min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min