Compatibele versies
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 396.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasaña boloñesa
2h 30min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30 min
Filete de res con dos salsas
40 min
Lomo de cerdo al horno
1h 35 min.
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Rosca de arroz con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Salsa boloñesa
35 min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45 min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3h 30min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 godz. 30 min