Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)

Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 porciones

Ingrediënten

  • 180 g de cebolla cambray en trozos y parte del tallo
  • 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
  • 10 g de fécula de maíz
  • 50 g de vino blanco
  • 100 g de caldo de carne
  • 700 - 800 g de filete de cerdo en caña
  • 2 pizca de sal
  • 2 pizca de pimienta molida
  • 1 cda de mostaza a la antigua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 396.1 mg
Eiwitten 27 g
Calorieën 1073 kJ / 256 kcal
Vetten 15 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 3.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...