Compatibele versies
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 396.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 godz. 15 min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 min
Papas con salsa brava
1 godz. 30 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 Std.
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Goulash de ternera con papas y manzana
1 Std. 25 Min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Boeuf burguignon
1 godz. 10 min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 godz.
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min